Word jij één van onze professionals?

En sta sterker in jouw consulten

Training in gedragsverandering

Hoe zou het zijn als jij vanuit een stevig wetenschappelijk fundament je cliënten kunt begeleiden bij duurzame gedragsverandering? Je vertelt ze niet meer wat ze moeten doen maar je leert ze hun bewustwording te vergroten. Mensen gaan zélf ervaren wat voor hen werkt en keuzes maken die leiden tot een waardevol leven.

Wat bieden wij

Aandacht voor de mentale component cruciaal bij gedragsverandering ! Als gedrag veranderen simpel of eenvoudig was dan zouden we wel doen wat goed voor ons is, namelijk gezond eten en voldoende bewegen. Echter, er is een duidelijk kloof tussen wat we wel weten maar niet doen !

Als jij je cliënten naast de kennis over voeding ook kunt begeleiden bij het mentale stuk, dan ga je niet alleen betere resultaten bij je cliënten zien, maar ga jij je ook zekerder voelen in de trajecten. Men zal gaan ervaren wat jij als professional daadwerkelijk voor ze kunt betekenen.
Trainen van opmerkzaamheid

Trainen van opmerkzaamheid

Met meer aandacht en focus dingen ondernemen. De aandacht wordt getraind!

Omgaan met weerstand

Omgaan met weerstand

Wil leren omgaan met allerlei ongemakken en de natuurlijke weerstand die ontstaat zodra je iets wil veranderen in je leven.

Intrinsieke motivatie

Intrinsieke motivatie

Meer wil doen van wat eigenlijk belangrijk is dus meer focus op innerlijke drijfveren en persoonlijke waarden.

Betere keuzes maken

Betere keuzes maken

Waardoor zelfwaardering, zelfregie en/of zelfzorg toenemen.

Werkwijze

Bekijk onze cursussen

Schrijf je in

Start jouw opleiding

Acceptance & Commitment Training

De wil om te ontwikkelen

Eigenlijk geldt er maar een basisvoorwaarde voor onze opleidingen. De wens om een betere professional te worden en te werken aan je grondhouding. Maar als je dat wilt, is succes verzekerd.