Je MOet Niks - trainers november 2023
Theo Reinhorst
11/22/2023
1 min
0

Primeur: Eerste Lichting "Je Moet Niks"-Trainers Afgestudeerd en Klaar om Cliënten te Begeleiden naar Mentale Fitheid

11/22/2023
1 min
0

Breda, 22 november 2023 - Een mijlpaal werd bereikt op 22 november, toen de eerste groep Je Moet Niks -trainers succesvol afstudeerde aan de Heidi Stiegelis Academie, klaar om dit innovatieve leefstijlprogramma te introduceren en te implementeren.

"Je Moet Niks" staat centraal in dit unieke programma, waarbij mentale en fysieke fitheid worden gecombineerd om cliënten te begeleiden naar een waardevol leven in slechts 5 sessies. De afgestudeerde trainers hebben zich bekwaamd in deze aanpak, ontwikkeld door Heidi Stiegelis.

De afstudeerceremonie was gevuld met opwinding en trots, zowel bij de afgestudeerden als bij Heidi Stiegelis zelf. De afgestudeerde trainers zijn nu klaar om hun opgedane kennis toe te passen in hun eigen praktijk en het gedachtengoed van "Je Moet Niks" te verspreiden.

Dit leefstijlprogramma focust op het begeleiden van cliënten die werkzaam zijn in het onderwijs, de overheid of de gezondheidszorg naar mentale fitheid, waarbij de nadruk ligt op het creëren van een waardevol en evenwichtig leven. In slechts 5 sessies leren cliënten de principes van "Je Moet Niks" toepassen in hun dagelijks leven. Je Moet Niks is een erkende beroepsopleiding en is daarom vrijgesteld van BTW. 

Heidi Stiegelis benadrukte het belang van deze primeur en de impact die de afgestudeerde trainers zullen hebben. "Deze trainers zijn pioniers in het bevorderen van mentale fitheid en het stimuleren van een positieve verandering in het leven van hun cliënten," verklaarde ze.

Vanaf nu zijn de "Je Moet Niks"-trainers beschikbaar voor cliënten die op zoek zijn naar een holistische benadering van welzijn. Het programma biedt niet alleen begeleiding voor mentale fitheid, maar ook waardevolle tools om een bevredigend leven te leiden.

Gefeliciteerd aan de eerste lichting "Je Moet Niks"-trainers! De weg naar mentale fitheid begint hier.


Reacties