Theo Reinhorst
11/30/2023
0 min
0

Succesvolle Workshop over Acceptance & Commitment Training bij Friesland Campina Instituut

11/30/2023
0 min
0

Utrecht, 30 november 2023 - Op 30 november verzorgde Heidi Stiegelis, oprichter van de Heidi Stiegelis Academy, een inspirerende workshop over Acceptance & Commitment Training (ACT) en het door haar ontwikkelde Gezondheid-Waardenmodel voor het Friesland Campina Instituut. De workshop, gehouden in de goed gevulde zaal De Nok van locatie Mereveld in Utrecht, trok bijna 80 diëtisten, gewichtsconsulenten en leefstijlcoaches.

Heidi Stiegelis deelde haar visie dat leefstijlprogramma's moeten beginnen met mentale fitheid, waardoor de overvloedige kennis beter wordt opgenomen en toegepast bij cliënten. Ze introduceerde daarvoor de 4 pijlers van het Gezondheid-Waardenmodel en de bijbehorende 6 levensvaardigheden.

Onder leiding van Heidi en twee docenten van de Heidi Stiegelis Academy, Marieke Wubs en Sanne Kramp, konden de deelnemers dieper ingaan op de tools die worden gebruikt bij de toepassing van het Gezondheid-Waardenmodel. De interactieve sessie bood praktische inzichten en handvatten voor de deelnemers.

Na afloop genoten de aanwezigen van een gezellige borrel, waar velen de kans grepen om persoonlijk met Heidi te praten over wat ze die middag hadden geleerd en ervaren.

Het Friesland Campina Instituut werd bedankt voor de perfecte organisatie, waarbij speciale waardering uitging naar Daphne van Maris en haar collega's. Jan Willem Oosterwijk ontving lof voor zijn begeleiding gedurende de dag.

De workshop bleek een waardevol evenement te zijn, waar professionals uit de gezondheidssector nieuwe inzichten opdeden en geïnspireerd werden door de benadering van mentale fitheid in leefstijlprogramma's.


Reacties